Volgeboekte sponsortrip
naar FC Groningen – Roda JC

De jaarlijkse sponsortrip van VSCO’61 blijkt opnieuw veel belangstelling te kennen. Zodanig dat er een Luxe touringcar met 62 personen tot de nok toe is gevuld met sponsoren voor deze unieke trip. De organiserende sponsorcommissie van de club heeft op vrijdag 10 mei een buitengewoon interessant en gevarieerd programma weten samen te stellen met een tour door/langs Groningen Seaports (Chemiepark Delfzijl en het Eemshavengebied), een stadionrondleiding door de Euroborg en het bezoeken van de KKD-kraker FC Groningen tegen Roda JC voor promotie naar de eredivisie. Met een volle touringcar van Marion Reizen zal het gezelschap vanaf het parkeerterrein van MFC Hart van Oosterwolde om 12.30 uur richting het Hoge Noorden afreizen.

 

De sponsortrip van VSCO’61 is een jaarlijkse traditie waar club en sponsors elkaar nader spreken en verder binden. Er wordt dan ook reikhalzend uitgekeken naar het gevarieerde programma van vrijdag 10 mei as.:  

 

Programma

11:30 u. Inloop en ontvangst op sportpark De Heughte

12:15 u. Fotoshoot sponsorgroep voor luxe touringcar op het parkeerterrein van MFC Hart van Oosterwolde

12:30 u. Busreis naar en tour door Groningen Seaports (Eemshavengebied en Chemiepark Delfzijl) met gids CEO Groningen Seaports

17:00 u. Stadiontour De Euroborg

18:00 u. Buffet in de exclusieve Boeren-Box Skybox

20:00 u. Wedstrijd FC Groningen – Roda JC (finale KKD voor promotie)

22:00 u. Nazit in Boeren-Box Skybox

23:00 u. Aanvang terugreis naar Oosterwolde

 

De sponsorcommissie VSCO’61 hoopt haar sponsors zo weer een bijzondere en bovenal interessante sponsortrip aan te kunnen bieden met hopelijk een prachtige promotiefinale tussen FC Groningen en Roda JC.

 

Foto: FC Groningen