VSCO’61 hervat competitie
tegen EFC’58

Zaterdag hervat VSCO’61 de competitie thuis tegen EFC’58. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter J.M.L. Procee.

 

Voor EFC’58 begint de tijd te dringen om weg te komen van de onderste plaats. De formatie uit Ermelo wacht nog steeds op haar eerste overwinning dit seizoen. Dat moment zal natuurlijk steeds dichterbij komen. Tot nu toe wist het team van hoofdtrainer Jaap de Vries tweemaal gelijk te spelen. De lage klassering is wel opmerkelijk, want afgelopen seizoen eindigde de ploeg nog op de vierde plaats en wist het zelfs de eerste periodetitel te winnen.

 

Voor VSCO’61 is het ook zaak om de komende weken de benodigde punten te pakken om uit de degradatiezorgen te geraken. VSCO’61 bezet met tien punten de twaalfde plaats en staat net boven de streep van rechtstreekse degradatie. Toch lijkt het lek boven en VSCO’61 wist uit de laatste vijf wedstrijden acht punten te behalen en grote vraag is of zij de opmars een goed vervolg weten te geven.

 

Beide teams kwamen elkaar in de periode 2013 t/m 2016 tegen in competitieverband. In de zes gespeelde wedstrijden wist VSCO’61 driemaal te winnen, werd tweemaal gelijkgespeeld en eenmaal verloren. Leuk voor de statistieken, maar het zegt natuurlijk niets over de wedstrijd van zaterdag. Hopelijk lukt het VSCO’61 de punten thuis te houden.

 

De wedstrijdbal is VSCO’61 aangeboden door FD Houtbewerking-Nunspeet

 

 

De Trendhout pupillen van de wedstrijd zijn Liam van der Gijp en Rense Smit. Het team van de week is JO11-5.