VSCO’61 huldigt jubilarissen en
ontvangt cheque van Supportersvereniging

Maar liefst 14 jubilarissen kon voorzitter Ben Schreurs vrijdagavond huldigen op de gezellige en drukbezochte Nieuwjaarsreceptie van VSCO’61 op sportpark De Heughte. Zeven leden waren 25 jaar lid, vier 40 jaar, één 50 jaar en twee 60 jaar. Daarnaast blikte hij kort terug op 2023, maar toch vooral vooruit naar 2024. Ook werd hij verrast met een cheque door de Supportersvereniging.

 

Het voorbije jaar kende haar schaduwzijden door het overlijden van mensen die dichtbij de vereniging stonden en ook financiële uitdagingen door de sterk gestegen energiekosten. Op sportief vlak moest VSCO’61 een stapje terug doen. Anderzijds heeft VSCO’61 de financiële huishouding goed op orde, groeit het aantal leden gestaag richting 750, ontwikkelt de vrouwentak met meer dan 20% van de leden zich sterk en is er volop doorgeïnvesteerd in de verdere verduurzaming en verfraaiing van het sportpark. Voorbeeld daarvan is het LED-scorebord.

 

Ter ondersteuning van die ontwikkeling mocht voorzitter Ben Schreurs uit handen van de Supportersvereniging een cheque van maar liefst € 10.000,- in ontvangst nemen. Deze is bedoeld om zo snel mogelijk de verlichting op het vierde veld te vervangen door LED.

 

De jonge selectie van VSCO’61 liet in de laatste wedstrijden voor de winterstop zien dat het spel zich ontwikkelt en er is dus volop vertrouwen in klassenbehoud. Reden waarom recent in goed overleg met alle betrokkenen het contract met Hoofdtrainer Henrico Mud is verlengd.

 

Er werden maar liefst 14 jubilarissen gehuldigd. Erik Riemens, Eduard Doornewaard, Bert Schreurs, Arjan ten Hove, Danny van de Weg, Alex van de Weg en Jan van de Werfhorst zijn allen 25 jaar lid. Ben van Pijkeren, Cees van Oene, Jaap Schoonhoven en Jaap ten Hove zijn 40 jaar lid. Frans Maassen van de Brink is 50 jaar lid en Albert Kroes en Cees Immeker maar liefst 60 jaar. Helaas ontbraken Erwin ten Hove (25 jaar lid ) en Frits Spijkerboer (40 jaar lid). Zij worden op een later moment gehuldigd.

 

Klik hier voor de fotoreportage van Jack Aalderink.