Jeugd op bezoek bij
hoofdsponsor Trendhout

In juli 2021 verwelkomde de jeugd van VSCO’61 met trots Trendhout als hun nieuwe hoofdsponsor. Dit groeiende bedrijf, met vestigingen in Hattemerbroek (Hoofdkantoor/Logistiekcentrum) en Oldebroek (Showroom/Productie), staat landelijk bekend. Tijdens de ondertekening van de vijfjarige sponsorovereenkomst werd afgesproken dat de VSCO’61-jeugd een bezoek zou brengen aan de nieuwe locatie in Hattemerbroek. Door de coronaperiode en de latere oplevering van de nieuwbouw werd het bezoek uitgesteld. Onlangs kregen de jonge Kanaries echter de kans om het innovatieve bedrijf te verkennen.

 

Gehuld in schitterende Trendhout-kleding werd, zoals afgesproken, ook een fotoshoot georganiseerd. Met ondersteuning van ouders, begeleiders, trainers en bestuurders trok de jeugd van VSCO’61 in grote getale naar het bedrijventerrein H2O. Hier werden ze gastvrij ontvangen door Trendhout directeur en eigenaar Maarten de Weerd en zijn echtgenote Marjolein. Na een verrassende fotoshoot volgde een groot applaus voor de hoofdsponsor van de VSCO’61-jeugd, als blijk van waardering voor dit prachtige en sportieve gebaar. Jeugdspelers Noa Offereins en Ruben Bos overhandigden namens de jeugd een fraai bloemstuk als dank. Namens VSCO’61 bedankten bestuurslid jeugdzaken Heimen Pap en sponsorcommissielid Lammert Vlieger Trendhout hartelijk voor deze fantastische steun aan de jeugd en wensten het bloeiende bedrijf veel succes. Ter afsluiting werd een toost uitgebracht op de prettige en duurzame samenwerking.

 

In 2004 startte De Weerd Houtbewerking als rondhoutzagerij. Door het steeds groeiende aanbod van tuinproducten werd het eigen merk Trendhout opgericht. Trendhout ontwikkelt, produceert en levert een exclusief assortiment duurzame tuinproducten, zoals kapschuren, buitenverblijven, terrasoverkappingen, veranda’s, buitenkeukens en tuinhout. Dankzij het moderne machinepark met innovatieve CNC-machines heeft Trendhout alles in eigen beheer. “Trendhout staat voor onverwoestbare houten producten met karakter. Ons assortiment maakt gebruik van Douglas hout uit goed beheerde bossen in heel Europa, van Frankrijk tot Duitsland en Nederland. Douglas hout is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten in Europa, met een warme uitstraling en prachtige kleur en structuur. Ons assortiment varieert van vers, fijnbezaagd tot kunstmatig gedroogd en geschaafd hout. De mogelijkheden zijn eindeloos; maak je droom werkelijkheid en laat jezelf aangenaam verrassen”, aldus Trendhout-directeur Maarten de Weerd.

 

Trendhout is nationaal actief via een geselecteerd dealernetwerk. Deze dealers worden getraind om over de juiste kennis te beschikken en klanten van deskundig advies te voorzien. Om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, beschikt Trendhout over meerdere professionele montageteams voor de opbouw. Naast de eerste locatie aan de Mheneweg Zuid te Oldebroek (nu gebruikt als Showroom en productie) is er een nieuw pand gerealiseerd op bedrijventerrein H2O te Hattemerbroek. Deze nieuwe locatie fungeert nu als het hoofdkantoor en distributiecentrum van Trendhout.

 

De Hoofdsponsor VSCO’61-Jeugd vind u op:

 

Trendhout

 

Hoofdkantoor / Logistiek Centrum
Warmtekrachtstraat 1
8094 SE Hattemerbroek

 

Trendhout

 

Showroom & Productie buitenverblijven
Mheneweg Zuid 1-b
8096 RE Oldebroek

T: 0525 – 63 12 21
E: info@trendhout.nl
www.trendhout.nl
 
Ook te volgen via LinkedIn, Facebook, Pinterest en Instagram

 

De foto’s zijn gemaakt door Marco Harderwijk Fotografie