VSCO’61 ontvangt ZwartWit’63
op sportpark De Heughte

Zaterdag komt VSCO’61 in de negentiende speelronde uit tegen ZwartWit’63 uit Harderwijk. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur. Scheidsrechter deze middag is de heer Marco Verduin.

 

De belangen van beide teams zijn nogal uiteenlopend. VSCO’61 strijdt voor klassenbehoud en ZwartWit’63 voor promotie naar de tweede klasse.

 

ZwartWit’63 staat na 18 wedstrijden op de derde plaats met 35 punten. Het staat een punt achter nummer twee ZAC en drie punten achter koploper Zeewolde. Dus volop verwikkeld in de strijd om het kampioenschap of het behalen van een periodetitel, die twee keer aan hun neus voorbij ging. Afgelopen week wist ZwartWit’63 met 2-1 te winnen van ’t Harde.

 

VSCO’61 is verwikkeld in de strijd om allereerst rechtstreekse degradatie te ontlopen en mogelijk rechtstreeks klassenbehoud te realiseren. Dat wordt met de week lastiger zolang er geen wedstrijden gewonnen worden. Maar liefst acht keer werd al gelijkgespeeld en slechts drie keer gewonnen. Het gat naar de veilige negende plaats bedraagt nu zes punten. Afgelopen zaterdag werd met 3-1 verloren van ZAC.

 

Hopelijk dat het VSCO’61 zaterdag lukt om de punten thuis te houden. De uitwedstrijd werd met 2-0 verloren, maar gaf zeker houvast voor een beter resultaat.

 

De wedstrijdbal is VSCO’61 aangeboden door IJslander B.V. te Oldebroek.

 

De TrendHout Pupillen van de Week zijn Suus Brokkelkamp en Herjan de Groot.