VSCO’61 op bezoek
bij Hattem

Zaterdag speelt VSCO’61 de uitwedstrijd tegen voetbalvereniging Hattem. De wedstrijd op sportpark ’t Achterveen begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter R. Teunissen.

 

Hattem kent tot nu toe een goed seizoen. Het staat met 21 punten uit elf wedstrijden op een mooie vierde plaats. Weliswaar negen punten achter koploper ZAC, maar wel stevig in de subtop. Zes keer werd er gewonnen, driemaal gelijkgespeeld en tweemaal verloren. Afgelopen zaterdag werd de uitwedstrijd tegen ’s Heerenbroek afgelast.

 

VSCO’61 heeft 12 wedstrijden gespeeld en heeft 13 punten behaald. Hiermee staan De Kanaries op de tiende plaats. Nog wel een nacompetitieplek, maar VSCO’61 is aan een opmars bezig. Wist het uit de eerste zes wedstrijden slechts twee punten te behalen, uit de laatste zes wedstrijden waren dat er 11. Een wedstrijd werd er verloren, twee gelijkgespeeld en drie gewonnen. Afgelopen zaterdag wist VSCO’61 een belangrijke 3-2 overwinning te boeken tegen hekkensluiter EFC’58. De overwinning kwam wel moeizaam tot stand en de winnende treffer viel in blessuretijd, maar dankbaar werden de drie punten bijgeschreven.

 

In deze laatste wedstrijd van de eerste helft van de competitie is het de vraag of VSCO’61 de goede reeks kan voortzetten en of Hattem aangehaakt blijft bij de subtop. Een overwinning is voor beide teams meer dan welkom. Het belooft dan op voorhand ook een spannende pot voetbal te worden in Hattem.