VSCO’61 op bezoek
bij ZwartWit’63

Voor zaterdag wacht voor VSCO’61 het duel met ZwartWit’63 uit Harderwijk. De wedstrijd op sportpark Parkweg begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter R. Letschert.

 

ZwartWit’63 leed afgelopen zaterdag haar eerste nederlaag tegen sv ’t Harde. De wedstrijd leek op een 1-1 gelijke stand uit te draaien, maar in de slotfase werd op onbegrijpelijke wijze een treffer van sv ’t Harde goedgekeurd waaraan een forse overtreding voorafging. Na vier overwinningen op rij moest ZwartWIt’63 dus genoegen nemen met de eerste nederlaag. Hierdoor staat de formatie uit Harderwijk nu met 12 punten op de tweede plaats, een punt achter Zeewolde.

 

VSCO’61 kent een zeer belabberde start van de competitie. Zaterdag werd opnieuw verloren en wist in Oosterwolde ZAC met 3-6 te winnen. Vooral persoonlijke fouten waren debet aan dit verlies. Alleen de twee eerste wedstrijden werden gelijkgespeeld en daardoor staat VSCO’61 met twee punten uit vijf duels op de voorlaatste plaats. Het tij zal snel moeten keren om nog iets van het seizoen te maken.

 

Beide teams troffen elkaar in het verleden wel vaker, zowel voor de beker als in competitieverband. Daarvoor moeten we wel een aantal seizoenen terug. Vaak waren beide teams aardig aan elkaar gewaagd. Gelet op de ranglijst lijkt ZwartWit’63 in het voordeel, maar hopelijk weten de Kanaries zich te herpakken van de slechte start en weten ze de eerste overwinning van het seizoen binnen te halen.