VSCO’61 op bezoek
bij Zwolsche Boys

VSCO’61 bewees zichzelf afgelopen zaterdag een goede dienst door Oene met 4-1 aan de zegekar te binden. Daardoor steeg het op de ranglijst een plaats ten koste van Zwolsche Boys. De Boys hebben een punt minder en staan samen met EFC, dat al gedegradeerd is, op een plek, die rechtstreekse degradatie tot gevolg heeft. En uitgerekend Zwolsche Boys is zaterdag de volgende tegenstander van VSCO’61. Waarmee het grote belang van deze wedstrijd gelijk duidelijk is.

 

Waar de kanaries hun laatste wedstrijd van Oene wonnen, kwam Zwolsche Boys in en tegen ’t Harde niet verder dan een gelijkspel. Al kwam men goed terug van een 2-0 achterstand. Bij het laatste fluitsignaal stond er een 2-2 eindstand op het scorebord en nam men uiteindelijk een punt mee terug naar Zwolle. VSCO’61 speelde vorige week met name na rust een puike wedstrijd. Het is belangrijk deze lijn in de laatste drie wedstrijden vast te houden, zodat in elk geval rechtstreekse degradatie niet aan de orde is. Maar de Zwollenaren zal er ook alles aan gelegen zijn de drie punten in eigen huis te houden.

 

De eerdere ontmoeting destijds in Oosterwolde eindigde in een 4-1 overwinning voor VSCO’61. Op het oog een gemakkelijke zege, maar niets is minder waar. Pas in blessuretijd werd met 2 doelpunten definitief afstand genomen van Zwolsche Boys. Het zal ook nu geen gemakkelijke middag worden, maar met inzet en beleving gekoppeld aan het spel van de laatste wedstrijden mogen we hoopvol gestemd zijn op een positief resultaat.

 

De wedstrijd op het Jo van Marle sportpark begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter A. van Zijl.

Ook nu weer de oproep aan iedereen die VSCO’61 een warm hart toedraagt de reis naar Zwolle te maken en voor de volle 100% achter het team te staan.

 

De Supportersvereniging laat zaterdag speciaal een bus rijden voor de jeugd om onze jongens aan te moedigen. Wil je mee? Opgave hiervoor kan via je leider.