VSCO’61 speelt zaterdag thuis
tegen Dieze West

Zaterdag speelt VSCO’61 de thuiswedstrijd tegen Dieze West uit Zwolle. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter P.A. de Boer. Beide tegenstanders zijn volledig onbekend voor elkaar. Beide teams hebben elkaar nog nooit getroffen, zowel in competitie-, beker- of vriendschappelijk verband.

 

Beide teams speelden ook hun eerste twee wedstrijden gelijk. In de eerste speelronde werd door Dieze West met 0-0 gelijkgespeeld tegen ’t Harde. Vorige week werd thuis met 3-3 gelijkgespeeld tegen OWIOS. De Oldebroekers namen als snel een 0-2 voorsprong, maar na rust wist Dieze West deze achterstand om te buigen in een 3-2 voorsprong. OWIOS wist nog tegen te scoren waardoor OWIOS niet geheel met lege handen huiswaarts keerde.

 

VSCO’61 wist in dit prille seizoen ook nog niet tot winst te komen. In de eerste competitiewedstrijd werd in Vaassen met 0-0 gelijkgespeeld tegen VIOS Vaassen. Afgelopen zaterdag kwam VSCO’61 in de derby tegen ’t Harde niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Met rust keek VSCO’61 tegen een 0-1 achterstand aan en direct na rust wist ’t Harde de voorsprong te vergroten. Een minuut later scoorde VSCO’61 de aansluitingstreffer en in blessuretijd kwamen De Kanaries langszij via een penalty.

 

Zoals al aangeven kennen beide teams elkaar niet. Het is dus koffiedik kijken wat de uitslag gaat worden. Ook op de ranglijst staan beide teams na twee wedstrijden gelijk. Het belooft daarom wel een spannende wedstrijd te worden en voor beide teams geldt dat een overwinning zeer welkom is om niet weg te zakken op de ranglijst.