VSCO’61 start 2024 sportief
met traditionele Wintersportdag

De eerste week van het nieuwe jaar staan er traditiegetrouw direct weer enkele activiteiten op het programma. Dat begint vrijdagavond met de altijd gezellige Nieuwjaarsreceptie, waar ook de jubilarissen worden gehuldigd. En vervolgens een dag later op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar de Wintersportdag, die ook dit jaar weer een gezellige dag beloofd te worden.

 

Koning Winter meldt zich wat later en waarschijnlijk is het grotendeels droog dus is de verwachting dat het toernooiprogramma zonder problemen afgewerkt kan worden. ’s Middags wordt op sportpark De Heughte, volgens de KNVB-regels, een voetbaltoernooi gespeeld. Alle seniorenelftallen, de vrouwen, het 45+ team en de onder 19-jeugd worden deze middag natuurlijk verwacht.

 

Voetbaltoernooi
Tijdens het voetbaltoernooi zullen de elftallen het in drie poules op een half veld tegen elkaar opnemen (7 tegen 7). De teams hebben de poule-indeling en het wedstrijdschema zijn via hun elftalleider ontvangen. De teams zijn op basis van loting ingedeeld in de poules.

 

Aanvang van het voetbaltoernooi is 12.30 uur. De wedstrijdduur bedraagt ca. 10 minuten (zonder wissel van speelhelft). Om  ongeveer 15.30 uur worden de laatste poulewedstrijden gespeeld en dan zal dus bekend zijn wie zich in de respectievelijke poule tot winnaar heeft gekroond. De finalewedstrijden beginnen zo snel mogelijk daarna.

We willen de elftallen vragen op tijd klaar te staan voor de wedstrijden om het programma vlot te laten verlopen. Bij gelijke tenues wordt het eerstgenoemde elftal verzocht in hesjes (verkrijgbaar bij het wedstrijdsecretariaat) of trainingsjasjes te spelen.

 

Festiviteiten
We nodigen iedereen van harte uit naar het sportpark te komen. Onder het genot van diverse versnaperingen kunt u ‘s middags – genietend van de warmte van een vuurkorf – de verrichtingen van de verschillende teams bewonderen. Daarbij is het toernooi een uitstekende gelegenheid elkaar het allerbeste toe te wensen voor het nieuwe jaar.

 

Na het toernooi is iedereen van harte welkom in de kantine, waar vanaf 16.00 het welbekende Duo Remix voor het nodige muzikale vertier zal zorgen tot 20.00 uur. Gezelligheid gegarandeerd dus. Tussendoor zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

 

De Supportersvereniging zal gedurende de dag loten verkopen voor een grote verloting, waarvan de trekking na afloop van het toernooi en de prijsuitreiking plaats zal vinden. De fantastische hoofdprijs is een minuut gratis winkelen bij de Boni in Oldebroek.

 

Programma (richttijden)
Aanvang wedstrijden  12.30 uur
Finale                          16.15 uur
Duo Remix vanaf       16.00 uur
Prijsuitreiking              18.00 uur

Uitslag Verloting          18.15 uur

 

De foto is een opname van de Wintersportdag 2010, toen het inderdaad een echte wintersportdag was!