VSCO’61 start competitie met
uitwedstrijd tegen VIOS Vaassen

Zaterdag begint de competitie voor VSCO’61 met een uitwedstrijd tegen VIOS Vaassen. De wedstrijd op sportpark De Kouwenaar begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter N.J. Mulder.

 

Grote vraag is waar de teams na de voorbereiding staan en klaar zijn voor de competitie. Het belooft opnieuw een spannende competitie te worden met wederom een versterkte degradatie. Het is dus zaak vanaf het begin van de competitie scherp te zijn en er volop voor gaan om de punten binnen te halen.

 

Vorig seizoen eindigde VSCO’61 op de 12e plaats en dat betekende rechtstreekse degradatie naar de derde klasse. VIOS Vaasen kwam vorig seizoen al uit in de derde klasse en eindigde op de achtste plaats en wist zich te handhaven.

 

Hoe de krachtsverhouding tussen beide teams ligt, is natuurlijk gissen. Het bekertoernooi voor VSCO’61 was wisselvallig qua prestatie. VIOS Vaassen wist zich wel te plaatsen voor de volgende ronde. In het verleden zijn beide teams elkaar wel een aantal malen tegengekomen. Meest recent was een oefenduel twee jaar terug die eindigde in een 3-1 overwinning voor VIOS Vaassen. De Kanaries zijn dus gewaarschuwd en zullen vol aan de bak moeten om de punten mee naar Oosterwolde te nemen.