VSCO’61 thuis in derby
tegen ’t Harde

Zaterdag staat de tweede competitiewedstrijd op het programma en speelt VSCO’61 thuis in de derby tegen ’t Harde. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter M. Verduin.

 

Zaterdag mogen beide partijen proberen wel tot winst te komen en ook aanvallend het net te vinden. De eerste kennismaking met de derde klasse was voor promovendus ’t Harde best positief door gelijk te spelen tegen het hoog aangeslagen Dieze West. Voor VSCO’61 was de eerste kennismaking nog niet erg overtuigend. Tegen VIOS Vaassen werd met 0-0 gelijkgespeeld en op basis van de tweede helft mocht VSCO’61 hier het meest tevreden mee zijn. Moet wel gezegd dat VIOS Vaassen, vorig seizoen achtste, zich behoorlijk versterkt heeft met enkele spelers die teruggekomen zijn van o.a. csv Apeldoorn. Dus wat het waard is deze gelijke speleb valt nog moeilijk te zeggen.

 

Beide teams zijn elkaar in het verleden meermaals tegengekomen. Vaak in oefenduels, maar ook in competitieverband. Meestal was VSCO’61 de bovenliggende partij, maar dat zegt natuurlijk niets voor zaterdag. Het laatste oefenduel is van vorig seizoen en toen wist VSCO’61 nipt met 4-5 te winnen. Hieruit blijkt dat verwacht mag worden dat de huidige krachtsverschillen gering zijn.

 

Zaterdag zal voor beide teams meer duidelijk worden wat de betekenis is geweest van de gelijke spelen vorige week. Een overwinning zal voor beide teams zoet smaken en een mooie start van de competitie betekenen. Temeer omdat deze wedstrijd ook gevoeld wordt als een derby. We hopen op een sportief duel en dat het amateurvoetbal in ieder geval wat sportiviteit betreft de eer hoog mag houden.

 

De wedstrijdbal is VSCO’61 aangeboden door Contour Fysiotherapie Oldebroek

 

De Trendhout pupillen van de week zijn Sophie van Os en Jens Junte

 

De Trendhout team van de week is  JO12-1