VSCO’61 thuis
tegen VIOS Vaassen

Zaterdag speelt VSCO’61 de thuiswedstrijd tegen VIOS Vaassen. De wedstrijd op sportpark De Heughte begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter E.R. Aukema.

 

Voor VSCO’61 start de tweede helft van de competitie tegen VIOS Vaassen waarmee de competitie ook werd gestart. In Vaassen werd het uiteindelijk een bloedeloze 0-0 en werden de punten verdeeld. Kansen waren er overigens wel over en weer, maar het vizier stond toen nog niet scherp. Of dit zaterdag wel het geval is, zal moeten blijken.

 

VIOS Vaassen staat momenteel op de zesde plaats. Een positie in de brede middenmoot met 17 punten uit 13 wedstrijden. Vier keer werd er gewonnen, vijf keer gelijkgespeeld en vier keer verloren. Het is wel een van de minst scorende teams met 14 doelpunten in de competitie. Daar staat tegenover dat VIOS Vaasen het defensief redelijk op orde heeft. Afgelopen week werd met 0-0 gelijkgespeeld tegen Dieze West waardoor ze de tegenstander een punt voorbleven op de ranglijst.

 

VSCO’61 staat momenteel op de elfde plaats met 14 punten uit evenveel duels. Drie keer werd gewonnen, vijf keer gelijkgespeeld en ook vijf keer verloren. Vooral de start van VSCO’61 dit seizoen was belabberd. Uit de eerste zes wedstrijden werden slechts twee punten behaald. De Kanaries hebben zich herpakt en uit de laatste zeven wedstrijden werden 12 punten bijeen gespeeld. Afgelopen zaterdag werd met 1-1 gelijkgespeeld in de uitwedstrijd tegen het hooggeplaatste Hattem.

 

Het verschil tussen VIOS Vaassen en VSCO’61 is slechts drie punten. VSCO’61 staat daarmee op een nacompetitieplek. Het geeft wel aan hoe dicht de teams bij elkaar staan en hoe spannend het vervolg van dit seizoen belooft te worden. Het is vandaag een echte zes-punten-wedstrijd. Wint VSCO’61 dan komt het qua aantal punten op gelijke hoogte. Bij verlies verdubbelt VIOS Vaassen de voorsprong. Dit geeft wel aan wat de belangen zaterdag zijn op sportpark De Heughte.

 

De wedstrijdbal is VSCO’61 aangeboden door Berghorst Optiek uit Wezep.

 

De Trendhout Pupillen van de Week zijn Jonne van Norel en Simon van Gelder en Team van de week is JO11-4.