VSCO’61 thuis
tegen Zeewolde

Zaterdag speelt VSCO’61 thuis op sportpark De Heughte tegen Zeewolde. De wedstrijd in Oosterwolde begint om 14:30 uur en staat onder leiding  van scheidsrechter Y.E. Voulon.

 

In de wedstrijd tussen VSCO’61 en Zeewolde hebben beide teams andere belangen. Zeewolde wil mee blijven dOen om het kampioenschap, terwijl VSCO’61 er alles aan gelegen is om weg te komen uit de degradatiezone. Een overwinning is voor beide teams dan ook meer dan welkom.

 

Zeewolde startte goed aan de competitie en wist de eerste vier wedstrijden te winnen. Echter de laatste twee wedstrijden werden gelijk gespeeld. Hierdoor bezet Zeewolde nu de tweede plaats met 14 punten uit zes wedstrijden.

 

VSCO’61 kent een slechte start. De eerste twee wedstrijden werden nog gelijk gespeeld, maar de daarop volgende vier wedstrijden werden allemaal verloren. Afgelopen zaterdag werd met 2-0 verloren van ZwartWit’63. Toch gaf deze wedstrijd wel enige aanknopingspunten in de hoop op herstel. VSCO’61 staat voorlaatst met twee punten uit zes wedstrijden.

 

Beide teams zijn elkaar in het verleden vaker tegengekomen in competitieverband. We moeten daarvoor wel terug naar het seizoen 2013-2014 en meerdere seizoen daarvoor. In de wetenschap dat behaalde resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst, zeggen die wedstrijden niets over de huidige krachtsverschillen tussen beide teams. Zeewolde is ongetwijfeld favoriet voor de overwinning, maar wellicht lukt het VSCO’61 voor een verrassing te zorgen.

 

Na afloop van de wedstrijd start de jaarlijkse bazaar van VSCO’61 en zijn er met het Rad van Fortuin weer vele mooie prijzen te winnen.

 

De wedstrijdbal is VSCO’61 aangeboden door Autoschade Smit B.V. uit Elburg

 

 

De Trendhout Pupillen van de Week zijn Sem de Leeuw en Ruben Bos en team JO11-2.