Week van de scheidsrechter

Van 30 september tot en met 8 oktober vindt dit jaar de ‘Week van de Scheidsrechter’ plaats, het moment om onze (assistent-)scheidsrechters op het veld en in de zaal weer de eer geven die hen toekomt. Zonder scheidsrechters, geen wedstrijden! Dit klinkt misschien als een open deur, maar helaas merken wij ook bij VSCO’61 dat het aanstellen van scheidsrechters op alle thuiswedstrijden soms een moeilijk punt is. Het is dit seizoen helaas al voorgekomen dat teams zelf voor een scheidsrechter moesten zorgen.

 

De ‘Week van de Scheidsrechter’ is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. Tijdens deze week willen de KNVB, ARAG en VSCO’61 zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de (assistent-)scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Doe ook mee!

 

VSCO’61 is trots op haar (assistent)-scheidsrechters die elke week weer klaar staan om de wedstrijden in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat haar leden elke week een leuke pot voetbal kunnen spelen. (Assistent)-scheidsrechters: Bedankt!

 

Scheidsrechters maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Het bedanken van de (assistent-)scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. In de Week van de Scheidsrechter willen we natuurlijk zo veel mogelijk (assistent-)scheidsrechters in het zonnetje zetten.

 

Mocht het jou ook leuk lijken een keer te fluiten, mail dan naar jarno.schoonhoven@vsco.nl of spreek Jarno op het sportpark aan, want zonder scheidsrechter geen voetbal.