Wellness Elburg
nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

Op sportpark De Heughte heeft VSCO’61 afgelopen zaterdag Wellness Elburg als nieuwe reclamebordsponsor mogen verwelkomen. Eigenaresse Dorine Verheul overhandigde daartoe de mooi ontworpen borden officieel aan sponsor-commissielid Lammert Vlieger. De club is blij en trots op de nieuwe reclamebordsponsor en bood Wellness Elburg als blijk van dank en waardering een fraai bloemstuk aan. Vervolgens werd het jonge, populaire en groeiende wellness-centrum in hartje Elburg veel zakelijk succes toegewenst.

 

Eigenaresse Dorine Verheul spreekt enthousiast over haar sponsoring aan VSCO’61. “Ik hoop op deze manier nog meer klanten naar mijn praktijk in Elburg te trekken. Naast sportmassages kunnen klanten namelijk ook voor diverse behandelingen op het gebied van wellness bij mij terecht”, licht zij toe.

 

Dorine is gediplomeerd sportmasseur en heeft ruime ervaring in de wellness branche. “Ik heb enorm veel geleerd de afgelopen jaren en heb heel veel verschillende specialisaties gevolgd.” Cliënten kunnen bij Dorine behandeld worden voor hoofdpijn, nek- en schouderklachten of een massage bij Fibromyalgie (langdurige pijn in spieren). Daarnaast behoren ook zwangerschaps – en hotstone massages tot de mogelijkheden. Om het plaatje compleet te maken heeft Dorine de opleiding tot sportmasseur en verzorger met succes afgerond en weet dus van de hoed en de rand als het op sportblessures aankomt.

 

Na jaren in loondienst te hebben gewerkt en een periode vanuit huis een praktijk te hebben gehad, startte Dorine in april 2018 haar eigen Door Dorine Sport- en Wellnessmassage. Om nog meer ervaring in de sportmassage en verzorging te krijgen heeft zij drie jaar lang als masseur/verzorger bij VSCO’61 gewerkt. “Destijds heb ik bewust gekozen voor VSCO. Het is een actieve en sfeervolle club die veel voor haar leden doet. Maar ook de sponsoren worden nooit vergeten. Deze samenwerking versterkt partijen en maakt gebruik van de kwaliteiten van de ander, dat is denk ik in deze tijd heel belangrijk.” aldus Dorine.

 

In de afgelopen vijf jaar heeft Door Dorine een stevige positie in de wellness sector weten op te bouwen. Zodanig dat het bedrijf letterlijk uit haar jasje groeide. Tot haar spijt moest Dorine daarom afscheid nemen van VSCO’61 als masseur/verzorger om zich volledig te kunnen richten op haar nieuwe en grotere onderneming met de veelzeggende bedrijfsnaam: Wellness Elburg aan de Beekstraat in Elburg. Inmiddels bestaat het team van Wellness Elburg uit zes gepassioneerde en gediplomeerde (sport-)masseurs, schoonheidsspecialistes en pedicures.

 

”Het masseur- en verzorgingswerk bij VSCO’61 is een mooie ervaring en een aanvulling op mijn dagelijks werk. Het is fantastisch dat ik bij deze club een kans heb gekregen en dan ook nog eens direct bij het eerste team.” vertelt Dorine.

 

De verbondenheid met VSCO’61 blijft bestaan. Wellness Elburg voegt zich als reclamebordsponsor toe aan het sponsorgilde van VSCO’61. Afgelopen zaterdag overhandigde Dorine op sportpark De Heughte officieel de modern ontworpen reclameborden aan sponsorcommissielid Lammert Vlieger. De club is blij en trots op de nieuwe reclamebordsponsor en bood Wellness Elburg als blijk van dank en waardering een fraai bloemstuk aan en wenst het jonge, populaire en groeiende wellness-centrum in hartje Elburg veel zakelijk succes toe.

 

Voor een behandeling op sport- en/of wellnessgebied kunt u terecht bij:

 

Wellness Elburg
Beekstraat 18
8081 EC Elburg
T: 06 – 305 66 958
E: info@wellnesselburg.nl
www.wellnesselburg.nl

 

Ook te volgen via Facebook en Instagram.