Wouda Installatietechniek
nieuwe subsponsor VSCO’61

Wouda Installatietechniek B.V. uit Dronten is deze week verwelkomd als nieuwe subsponsor van VSCO’61. Op sportpark De Heughte hebben de algemeen directeur van Wouda, Remko Bosma, en het sponsorcommissielid van VSCO’61, Lammert Vlieger, een driejarige sponsorovereenkomst ondertekend. Als blijk van grote dank en waardering werd de nieuwe subsponsor een prachtig bloemstuk overhandigd, gevolgd door een feestelijke toast om de duurzame samenwerking te vieren.

 

Wouda Installatietechniek heeft een rijke geschiedenis, oorspronkelijk opgericht in 1937 in Friesland door Menze Wouda. Na de drooglegging van de polder vestigde het bedrijf zich in 1962 in Dronten. Van daaruit is het uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wouda is sinds het begin betrokken geweest bij de ontwikkeling van Flevoland en heeft nog steeds een belangrijke rol in deze regio. Tegenwoordig zijn ze ook actief in de Veluwe, Friesland en Overijssel.

 

Wouda richt zich niet alleen op particuliere klanten, maar ook op de zakelijke markt, met een focus op duurzame utiliteitsbouw, zoals kantoorpanden en bedrijfsgebouwen. Met vijftig werknemers in dienst werkt Wouda samen met andere bedrijven en organisaties aan nieuwbouwprojecten, renovaties, verbouwingen en uitbreidingen. Het bedrijf beschikt over uitgebreide kennis en expertise op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en duurzaamheid. Enkele recent gerealiseerde projecten zijn onder andere het Windpark Zeewolde (het grootste windpark in Nederland), Postuma AGF in IJsselmuiden, Schotte Kunststoffen in Ens en De Klok Logistics in Hessenpoort, Zwolle.

 

Wouda Installatietechniek werd drie jaar geleden reclamebordsponsor van ‘De Kanaries’ vanwege hun sympathie en betrokkenheid bij VSCO’61, en om hun naamsbekendheid op de Noord Veluwe te vergroten. Dankzij de positieve samenwerking en goede relaties heeft Wouda recentelijk besloten om hun sponsoring te upgraden tot het subsponsorschap. Deze week werd dit officieel bekrachtigd op sportpark De Heughte met de ondertekening van een nieuwe driejarige subsponsorovereenkomst. Remko Bosma, de algemeen directeur van Wouda, en Lammert Vlieger, lid van de sponsorcommissie van VSCO’61, hebben hun handtekeningen onder de documenten gezet en elkaar de hand geschud als teken van dankbaarheid en waardering. Vervolgens werd de nieuwe subsponsor getrakteerd op een prachtig bloemstuk en een toost om een succesvolle zakelijke toekomst te vieren.

 

Het bij VSCO’61 hartelijk begroette Flevolandse bedrijf en nu dus ook VSCO’61 subsponsor is te vinden op:

 

Wouda Installatietechniek B.V.
De Noord 35
8251 GK Dronten
0321 – 38 60 60
info@wouda.nl
www.wouda.nl

 

Ook te volgen via Facebook, Instagram en LinkedIn.

 

De foto’s zijn gemaakt door Fotografie Herman van der Wal.