Aandacht
voor iedereen

VSCO’61 wil een vereniging zijn waar kinderen op een speelse manier kennis maken met sport en spel. Ook wil de vereniging een plek zijn waar alle kinderen zich fijn en veilig voelen. In het voetbalseizoen 2023-2024 is er een groep ouders geformeerd die zich hier komende jaren voor wil inzetten. AVI betekent aandacht voor iedereen en deze ouders willen kinderen, leiders, trainers & ouders helpen bij allerlei vragen op het pedagogische vlak.

 

In het voetbalseizoen 2022-2023 heeft VSCO’61 Goed Bezig Oldebroek benaderd. De vraag was of Goed Bezig Oldebroek mee wilde denken over een pedagogisch beleidsplan. Goed Bezig Oldebroek heeft een subsidie gekregen van de gemeente Oldebroek om verenigingen hierin te ondersteunen.

 

In het bovengenoemde voetbalseizoen zijn vervolgens twee avonden georganiseerd voor trainers, leiders en ouders met een pedagogische achtergrond. Rudolf Huberts was op beide avonden aanwezig en heeft samen met de aanwezigen nagedacht over sport en plezier. Hieruit zijn een paar mooie gedragsverwachtingen gekomen. Deze verwachtingen zijn terug te vinden op de borden die inmiddels hangen op meerdere plekken op het sportpark.

 

Voor vragen en/of opmerkingen kunt je mailen naar avi@vsco.nl

 

Wij helpen jullie graag!

 

Folder

 

Werkkaart gedragsverwachtingen

Willeke Bos

Ik ben Willeke Bos, ik woon in het mooie Noordeinde. Mijn dochter, zoontje en ikzelf voetballen al enige tijd bij VSCO’61. Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam in het onderwijs. Vorig jaar heb ik meegedraaid met de TC jeugd. Daar kwamen we erachter dat er pedagogische ondersteuning nodig is voor de jeugd, zodat sport en plezier aandacht krijgt. Dit sprak mij persoonlijk aan. Een team van vrijwilligers ben ik gaan zoeken, die hun steentje kunnen bijdragen met hun eigen pedagogische ervaring. Zo is (in het kort) het AVI-team voor VSCO’61 ontstaan. 

Saskia Boeije

Hallo, ik ben Saskia Boeije en woon ondertussen alweer bijna 6 jaar in Oosterwolde. Daarvoor heb ik altijd in Elburg gewoond. Mijn 3 kinderen zitten allemaal op voetbal bij VSCO’61 (JO15-1, JO11-1 en JO9-1) en sinds dit seizoen ben ik zelf ook begonnen met voetballen. Ik werk binnen de GGZ als psychomotorisch therapeut (PMT’er) bij kinderen, jongeren en gezinnen. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich fijn en veilig voelt en zo zich verder kan ontwikkelen. Daarom vind ik het leuk om mee te denken met het AVI-team.

Jolanda vd Berg

Ik ben Jolanda van den Berg. Ik woon in Elburg en werk als juf in het basisonderwijs. Sinds een jaar of vier voetballen mijn zonen bij VSCO’61. Ik vind het mooi om te zien hoe de voetballers samen trainen en op zaterdag samen strijden voor een mooie wedstrijd. Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar hun favoriete sport gaan. Daarom heb ik niet lang hoeven nadenken toen ik werd gevraagd om mij aan te sluiten bij het AVI-team.

Arnette Valk

Hoi! Mijn naam is Arnette Valk. Ons zoontje voetbalt al een aantal jaren met heel veel plezier bij VSCO’61. Vanuit mijn achtergrond in het onderwijs werd mij gevraagd om deel te nemen aan het AVI-team. Ik hoop hier te kunnen bijdragen aan een positief, fijn en veilig speelklimaat op en rond het veld.

Anita vd Weide

Ik ben Anita van der Weide en ik woon in Oldebroek. Mijn zoon Roan en ikzelf voetballen met veel plezier bij VSCO’61. De afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam geweest in het onderwijs. Ik vind sporten, plezier en veiligheid voor de jeugd erg belangrijk en hoop dus ook mijn steentje bij te kunnen dragen binnen de vereniging.

Marjolein van Olst

Ik ben Marjolein van Olst en ik woon in Oostendorp. Mijn man Gerco en zoon Sebas voetballen met veel plezier bij VSCO’61. Ik sta inmiddels ruim 15 jaar voor de klas en ben bezig met het afronden van mijn master pedagogiek. Ondanks dat ik niet veel verstand heb van voetbal, hoop ik samen met de andere leden van het AVI-team zo een steentje te kunnen bijdragen aan deze mooie vereniging.